Vandaag geopend 08:00 - 18:00

Vandaag geopend 08:00 - 18:00

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan de reviews zoals die zijn achtergelaten op klantenvertellen.nl. Klik op de bovenstaande button om al onze klantbeoordelingen te bekijken. U kunt ons ook helpen door zelf een review achter te laten, klik dan op de groene button “ Zelf beoordelen” Dank u wel!

Onderhoud en verkoop, duidelijk en snel

Multi Merk Dealer Lanting Reparatie & Onderhoud is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in reparatie, onderhoud, verkoop ,lease en import van alle merken personen en lichte bedrijfswagen voor particulier, bedrijven en leasemaatschappijen.

Opgericht in 2015 door Remon Lanting na voltooiing van zijn opleiding als technisch specialist motorvoertuigen. In een moderne 2.000 m2 bedrijfsruimte aan de Mizar 16 in Klazienaveen (Emmen). Waarvan de 1.000 m2 ruime werkplaats is voorzien van moderne apparatuur o.a. APK keuringstraat, aircoservicestation, uitlijnstraat, spoelen van automatische versnellingsbakken en Bosch diagnosetester voor alle merken.

Door eigen import biedt Multi Merk Dealer Lanting Reparatie & Onderhoud diverse auto’s aan voor marktconforme prijzen. Welke in een ruime en sfeervolle showroom zijn opgesteld.

 

Nieuws

Zoek uw occasion

Merk

Model

Onderhoud

Om uw auto perfect te onderhouden en te repareren, is alle moderne apparatuur aanwezig in onze werkplaats. Onze gediplomeerde monteurs onderhouden elk merk en type auto; ook nieuwe auto’s.

Lees meer

Lease en financiering

Wilt u een nieuwe (bedrijfs-) auto aanschaffen, maar heeft u niet direct de financiële middelen beschikbaar? Wij hebben voor u het Multi Merk Dealer Lease ontwikkelt op basis van Financial Lease.

Lees meer

Direct contact

Neem nu gemakkelijk en snel contact met ons op. Ook via WhatsApp! (zie WhatsApp button links onder in de website)

Lees meer

Openingstijden

Copyright 2019 – iDOT!Sites

Stuur ons een bericht