Het is weer tijd is om de winterbanden te wisselen voor zomerbanden.

30/03/2020

Bij de maatregelen om het coronavirus in te perken, volgen wij de landelijke RIVM richtlijnen. We gaan ervan uit dat u zich ook aan deze richtlijnen houdt als u een afspraak maakt of even langskomt. Een afspraak maken is gewoon mogelijk bij ons!
Heeft u koorts?
Bent u in een RIVM risicogebied geweest?
Heeft u contact gehad met een besmet persoon & heeft u last van koorts of luchtwegklachten (hoesten, keelpijn, niezen, verstopte neus of loopneus) of problemen met ademhalen?
Uw afspraak kan gewoon doorgaan, maar kom niet onaangekondigd langs. Neem eerst telefonisch contact met ons op zodat wij gezamenlijk kunnen overleggen.

Geldt géén van de bovenstaande dingen en wilt u graag een afspraak maken? Ook dit is geen enkel probleem, wij staan graag voor u en uw auto klaar. Wel het verzoek om eerst telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij gezamenlijk kunnen overleggen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij gratis haal- en brengservice aan. Bij een werkplaatsafspraak wordt uw auto gehaald en retour gebracht. Wilt u hier gebruik van maken? Maak dan telefonisch 0591-312220 of online een afspraak.